top of page

Med bil

Mata in Storgatan 34 på din GPS. När du ser Teatern Komedianten så är du rätt. Bara på andra sidan gatan. Kommer du upp till Stora Torget har du åkt lite för långt. Då får du köra en sväng till för det är mycket enkelriktat i stan ;)

Tyvärr har vi inte plats för bilar på gården. Men antingen kan ni stå utanför på Storgatan. P-skiva 2 h mellan 8-18 (kommer ni sent och åker tidigt är detta ett bekvämt alternativ). En stor gratis parkeringsplats hittar ni på Stångågatan, mittemot Cirkle K macken ca 150 meter bort.

Med tåg till Vimmerby Station

Det är nära och smidigt att resa hit med tåg. Det tar 10 min att promenera hit (med barn) från stationen. Gå upp till Stora Torget. Fortsätt ner på Storgatan i 3 kvarter. Sväng in efter Bälterska galleriet och välkommen in genom den vita grinden!

NÄRLIGGANDE ATTRAKTIONER

Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld

Här består miljöerna av det Astrid Lindgren skildrade i sina berättelser om Pippi, Emil, Ronja och de andra barnen. Här finns Villa Villekulla, gården Katthult, Mattisskogen och många andra platser som blivit kända genom hennes böcker. Allt det som gjort Astrid Lindgren till en av världens mest älskade författare.

Astrid Lindgrens Näs

Astrid Lindgrens Näs

Astrid Lindgrens barndomshem. Gå i de vackra trädgårdar, en guidad tur eller ät i restaurangen.

Åbro Bryggeri

Åbro Bryggeri

Gå på bryggerivisning eller besök restaurang Brygghuset.

MX World Collection

MX World Collection

Museum med Café och restaurang.

KONTAKTA OSS

Frågor? kontakta oss via formuläret nedan

Tack! Vi återkommer till dig så fort vi kan!

HITTA HIT

Storgatan 34, 598 37 Vimmerby

bottom of page