top of page
IMG_2672.jpg

Trädgården

Vår trädgård är anpassad för lek med en "inte-stöta-marken"-bana mm. Vi har dessutom kaniner som ni gärna får hälsa på. Alla jordgubbar, smultron och annat ätbart får ni plocka i vår bärlund! Trädgården är också gjord för avkoppling med många härliga sittplatser och vackra planteringar. Gå ut och njut i det gröna med en kopp kaffe innan dagen drar igång!

cc949f11-e2b0-49d1-9a03-7e70f1bf1d59.jpg

Utklädning, Lek & Böcker

Våra barn älskar att klä ut sig. Kanske gör era det också?

 

Det finns utklädningskläder och massor med möjlighet till lek och skapande på rummen.

Vi vill bjuda in till umgänge och mys. I alla rum finns ett litet bibliotek med Astrid Lindgrens fina sagor och spel som ni kan spela tillsammans.

IMG_2229.jpg

Barnvänligt

På rummen finns bland annat

tillgång till baby monitors - som kan vara härligt oavsett  barnens ålder, då de vuxna kan sätta sig ute i trädgården efter nattning.

Självklart har vi skötbord, bebissängar, barnstolar, barnserviser, micro mm. Är det något ni glömt hemma så kan vi nog lösa det. Vi är ju också en barnfamilj!

IMG_2257.jpg

Lyxig kroppsvård

I de nyrenoverade fina badrummen erbjuder vi högkvalitativa, ekologiska och svensktillverkade kroppsvårdsprodukter.

 

Skön avkoppling och mycket njut med väldoftande produkter från c/o Gerd.

IMG_2015.jpg

Kök & Mat

Vi erbjuder frukost, en picknickkorg med goda och lokala matvaror.

 

Tre av våra fyra boenden har fullt utrustade moderna kök som möjliggör egen matlagning. Vill ni inte laga mat själva tipsar vi mer än gärna om lokala restauranger och matupplevelser.

astrid.jpg

Astrid Lindgren

Astrid Lindgren ligger oss varmt om hjärtat och är en bidragande faktor till att vi flyttade just hit och en stor anledning att besöka Vimmerby. Hon växte upp här och mycket av hennes historia finns bevarad i staden.

 

Vi har valt att tematisera oss i hennes anda och har många inredningsdetaljer som känns igen från hennes fina sagor. En del saker är Pippi-knasiga och annat känns igen från tidsepoken när Emil eller Madicken levde. Alla sagor i våra bibliotek är kopplade till Astrid Lindgren, likaså mycket spel och leksaker.  

Våran gård ligger i de historiska delarna av Vimmerby och det finns många anekdoter om Astrid i området. Fråga oss gärna om ni är nyfikna!

bottom of page